Afișez 1 - 36 din 214 rezultate

Afișez 1 - 36 din 214 rezultate

Un puzzle 3D îi va cuceri instant pe cei mici cu imaginile sale spectaculoase. Astfel, dacă ești în căutarea cadoului perfect, alege un puzzle 3D și lasă-i pe cei mici să dea frâu liber imaginației construind piesă cu piesă obiecte, peisaje deosebite, clădiri și monumente.

Puzzle 3D – o activitate ideală a copilăriei moderne

Asamblarea unui puzzle poate fi o activitate minunată petrecută în familie, în zilele ploioase sau răcoroase, în weekend-uri sau după ce copiii își termină temele. De asemenea, ele pot fi și o modalitate de excepție pentru cei mici de a petrece timp cu alți colegi sau prieteni.

Puzzle-urile 3D de pe EvaWoodToys.ro sunt într-o gamă diversă și variată de modele și le oferă ocazia celor mici să construiască un obiect, pe care ulterior îl pot păstra ca decorațiune. Rezultatele sunt încurajatoare, astfel că cei mici se vor bucura să vadă rezultatele muncii lor și se vor lăuda cu acestea prietenilor, familiei sau rudelor.

Un puzzle 3D poate atinge un nivel considerabil, în ceea ce privește gradul de complexitate. Acest aspect se poate aprecia în funcție de numărul de piese utilizate.

Beneficiile jocului de puzzle

Jocurile de puzzle aduc o mulțime de beneficii importante pentru dezvoltarea capacității cognitive, iar din acest motiv sunt unele dintre cele mai comercializate jocuri din lume. În prezent, există o mulțime de tipuri de puzzle, de la clasicele jocuri cu mii de piese mari, până la jocurile de puzzle 3D realizate din lemn sau alte materiale și terminând cu cele cu piese mari și puține, destinate celor mai mici.

Jocurile de puzzle dezvoltă abilitățile motorii fine ale mâinilor și coordonarea. Gândirea strategică este un alt beneficiu pe care aceste jocuri îl aduc copiilor întrucât antrenează capacitatea de a vedea sarcina din unghiuri diferite și de a lua decizii destul de dificile.

Imaginația este dezvoltată de astfel de activități, întrucât copilul trebuie să-și imagineze ceea ce asamblează iar în timpul asamblării puzzle-ului să păstreze imaginea în minte și să compare cu ceea ce face.

Pe EvaWoodToys.ro găsești atât jocuri de puzzle 3D pentru copii, cât și alte modele clasice sau cu specificații aparte. Cu ajutorul unui joc de puzzle te vei bucura de timp petrecut împreună cu familia și vei aduce o mulțime de beneficii încurajând dezvoltarea copilului tău.

Întrebări frecvente:

Ce sunt puzzle-urile 3D?

Un puzzle 3D este un joc destinat copiilor mici și mari în urma căruia aceștia se pot bucura de machete ingenioase, imagini palpabile, animale viu colorate și forme geometrice.

Care sunt cele mai căutate puzzle-uri 3D?

Cele mai căutate puzzle-uri 3D sunt cele care înfățișează imagini cu animale, precum un ursuleț, șoricel, tigru, cățel sau fluture, dar și cele cu cifre și litere sau forme geometrice.

De unde poți achiziționa puzzle-uri 3D?

Pe EvaWoodToys.ro găsești o gamă variată și diversificată de jocuri de puzzle 3D. Profită de prețurile mici și multitudinea de forme și culori.

Te putem ajuta?