Jucarii interactive

Afișez 1 - 36 din 960 de rezultate

Afișez 1 - 36 din 960 de rezultate

14,90 lei

Jucăriile interactive sunt unele dintre cele mai benefice elemente pentru copilul tău. Întotdeauna, orice copil va fi mai interesat de o jucărie cu care poate interacționa, comparativ cu una inertă.

O jucărie interactivă răspunde la o acțiune directă sau indirectă făcută asupra ei, pe când una statică nu numai că nu răspunde la nicio acțiune, dar nu creează nici o interacțiune între ea și copil.

Beneficiile jucăriilor interactive

Jucăriile interactive reprezintă o alegere excelentă pentru copilul tău, nu numai din punct de vedere al distracției, cât și datorită numeroaselor beneficiile pe care le aduc în dezvoltarea lor fizică și cognitivă.

Jucăriile interactive ajută la dezvoltarea fizică a copilului

Printre numeroasele beneficii pe care jucăriile interactive le aduc bebelușului si copilului tău se numără și: dezvoltarea abilităților motorii și de atingere, deprinderea reflexului de prindere, percepția vizuală, stimularea senzorială și conștientizarea mediului înconjurător.

Jucăriile interactive și dezvoltarea cognitivă

Jucăriile interactive contribuie și la dezvoltarea limbajului, extinderea capacității de înțelegere și învățare, cunoașterea formelor, a numerelor, literelor și culorilor.

Jucăriile interactive sunt foarte distractive

Cu ajutorul jucăriilor interactive, copii își pot suplimenta informațiile dobândite la grădiniță sau la școală. Mai mult decât atât, acestea sunt și foarte distractive. După cum știi deja, cel mai bun mod pentru copii de a asimila informațiile este prin joacă, iar aceste jucării par a fi obiectele perfecte.

Jucăriile interactive, adevărate comori pentru cei mai mici dintre noi

Un motiv major pentru care jucăriile interactive sunt recomandate încă de la o vârstă fragedă consta în faptul că îi ajută pe cei mici să-și descopere simțurile. Copii sunt fascinați de mediul din jur, iar fiecare textura, formă, gust sau sunet reprezintă o experiență unică de învățare pentru cei mici. Mai mult decât atât, jucăriile interactive le captează atenția copiilor și îi fac să exploreze relația cauză-efect.

Alege chiar acum din site jucăria potrivită pentru copilul tău și ajută-l să descopere lumea.

Întrebări frecvente:

Care sunt beneficiile jucăriilor interactive?

Jucăriile interactive pentru copii contribuie la stimularea creativității și a imaginației, dezvoltarea abilităților de rezolvare a problemelor, consolidarea relaților interumane și conturarea propriei personalității. De asemenea, jucăriile interactive încurajează timpul petrecut împreună și formarea legăturii dintre copil și alți membrii ai familiei.

Care sunt cele mai bune jucării interactive?

Cele mai bune jucării interactive pe care le găsești pe EvaWoodToys.ro sunt: cuburi de construcție și mozaicuri, instrumentele muzicale, jocuri de pictură și desen, mărgele din lemn și jucării de șiretuit și nisip kinetic, plastilină sau spumă modelatoare.

Unde găsești jucării interactive pentru toate vârstele?

EvaWoodToys.ro îți oferă o gamă largă și diversificată de jucării interactive pentru copii.

Te putem ajuta?