Jucarii din lemn

Afișez 1 - 36 din 655 de rezultate

Afișez 1 - 36 din 655 de rezultate

Transport gratuit
269,99 lei

Jucării din lemn pentru copii și bebeluși

Jucăriile din lemn au devenit extrem de populare în ultimii ani datorită caracteristicilor lor naturale, durabile și eco-friendly. Aceste jucării oferă o alternativă excelentă față de cele fabricate din plastic, având multiple beneficii pentru dezvoltarea copiilor. EvaWoodToys încurajează dezvoltarea copiilor și aduce în atenția părinților cele mai bune jucării din lemn pentru copii. O mulțime de modele, pentru toate vârstele așteaptă să fie descoperite!

Beneficiile jucăriilor din lemn:

Jucăriile din lemn au o mulțime de beneficii. Descoperă și tu care sunt motivele pentru care acestea sunt cele mai îndrăgite jucării din lume:

  • Durabilitate – jucăriile din lemn sunt realizate din materiale naturale, ceea ce le conferă o durabilitate remarcabilă. Ele rezistă în timp și pot fi transmise din generație în generație, devenind astfel o investiție pe termen lung;
  • Siguranță – lemnul este un material non-toxic și nu conține substanțe chimice dăunătoare. Aceasta face ca jucăriile din lemn să fie sigure pentru copii și sănătoase pentru mediul înconjurător;
  • Dezvoltarea abilităților motorii – jucăriile necesită adesea o implicare fizică mai mare decât cele electronice sau plastice. Prin manipularea, sortarea și asamblarea pieselor de lemn, copiii își dezvoltă abilitățile motorii fine și coordonarea ochi-mână;
  • Stimularea imaginației și creativității – acestea oferă copiilor un univers liber pentru a-și exprima imaginația și creativitatea si pot fi transformate în orice lucru sau personaj dorește copilul, promovând jocul de rol și construirea poveștilor;
  • Conectare cu natura – Lemnul este un material natural, ceea ce ajută la conectarea copiilor cu mediul înconjurător. Jucăriile din lemn pot stârni interesul și aprecierea pentru lumea naturală.

Pentru a fi sigur că faci alegerea potrivită îți recomandăm să ții cont de caracteristicile acestor jucării. Cele mai importante sunt:

  • Finisaj de calitate – Jucăriile din lemn sunt fabricate cu atenție la detalii și finisaje de calitate. Suprafețele sunt netede și fără muchii ascuțite, asigurând astfel siguranța copiilor;
  • Durabilitate și rezistență – Lemnul este un material robust și rezistent, ceea ce face ca jucăriile să reziste la utilizarea intensă și la manipularea copiilor activi.

Întrebări frecvente:

De ce să alegi jucării din lemn pentru copilul tău?

Sunt durabile, sigure, ecologice și stimulează dezvoltarea abilităților motorii, creativitatea și imaginația copiilor. Astfel, jucăriile din lemn aduc un aport dezvoltării armonioase ale celui mic și, în același timp, sunt și foarte distractive.

De la ce vârstă sunt recomandate jucăriile din lemn?

În funcție de tipul lor, acestea pot fi potrivite pentru copii începând de la vârsta de 6 luni în sus. Există jucării din lemn adaptate pentru diferite etape de dezvoltare, astfel încât să se potrivească nevoilor și abilităților copilului.

Cum alegi jucării din lemn potrivite pentru copilul tăi?

Pentru a alege jucării din lemn potrivite, ia în considerare vârsta, interesele și abilitățile copilului. Asigură-te că jucăria este adecvată dezvoltării sale și că nu conține părți mici care pot fi înghițite sau pot prezenta un pericol de sufocare.

Te putem ajuta?