Puzzle pentru Bebelusi

Afișez 1 - 36 din 95 de rezultate

Afișez 1 - 36 din 95 de rezultate

Ajută-i pe cei mici să-și dezvolte memoria, atenția și capacitatea de coordonare a mișcărilor cu ajutorul unor jucării ingenioase, adorate de bebeluși: puzzle.

Puzzle-urile sunt acele jocuri pentru copii care au puterea de a face momentele de joacă mai interactive și de a-i ajuta pe cei mici să descopere lumea, învățând să rezolve probleme. Știind cât de importante sunt în dezvoltarea micuților, dar și cât de mult sunt îndrăgite, evawoodtoys.ro ți-a pregătit o selecție specială de puzzle-uri pentru bebeluși.

Puzzle pentru bebeluși – primele jocuri cu un grad mic de dificultate

Puzzle-urile pentru bebeluși au un grad scăzut de dificultate, special pentru abilitățile celor mai mici dintre noi. Astfel, dacă îți dorești ca micuțul tău să învețe să ia propriile decizii singur, să se distreze, dar să se și relaxeze în același timp, provoacă-l să deslușească un joc de puzzle pentru bebeluși.

Avantajele jocurilor de puzzle

Jocurile de puzzle aduc o serie de avantaje asupra dezvoltării celor mici, printre care:

  • Coordonare – jocurile de puzzle pentru bebeluși dezvoltă abilitățile motorii fine ale membrelor, coordonarea și raționamentul în spațiu.
  • Imaginația și creativitatea – înainte de a începe asamblarea propriu-zisă, cel mic își imaginează ceea ce asamblează, iar în timpul jocului încearcă să își păstreze în minte imaginea clară și să o compare cu ceea ce face.
  • Gândire analitică – jocurile de puzzle antrenează capacitatea de a vedea sarcina din mai multe perspective diferite și de a lua singur decizii. În timpul jocului, cel mic acordă atenție mai multor factori, precum: forma elementului, succesiunea de asamblare, imaginea și rezultatul muncii.
  • Memoria – puzzle-urile, chiar și cele pentru bebeluși, antrenează memoria. Jocul îi ajută pe cei mici să memoreze informații și să facă o legătură între rezultatul obținut și imaginea originală.
  • Perseverența – rezolvarea unui joc de puzzle îmbunătățește stima de sine și îl învață pe cel mic să rezolve singur anumite probleme.

Alege acum unul dintre puzzle-urile pentru bebeluși disponibile pe evawoodtoys.ro și oferă-le micuților tăi porția de distracție zilnică. Oferta noastră este vastă și diversificată, iar prețurile sunt avantajoase.

Întrebări frecvente:

Care sunt cele mai distractive puzzle-uri pentru bebeluși?

Cele mai distractive puzzle-uri pentru bebeluși sunt cele compuse din 30 de piese mari, precum puzzle cu animale din vehicule sau cele cu 60 de piese, precum primele mele descoperiri.

Ce abilități dezvoltă puzzle-ul pentru bebeluși?

Principalele abilități dezvoltate cu ajutorul jocurilor de puzzle sunt: coordonarea, gândirea strategică, armonia, concentrarea, independența și creativitatea.

Cum alegi puzzle-ul potrivit pentru bebelușul tău?

Puzzle-urile pentru bebeluși contribuie la stimularea spiritului de observație, îmbunătățesc atenția și memoria. Astfel, atunci când alegi puzzle-ul potrivit pentru nevoile copilului tău ține cont de vârstă lui și de gradul de dezvoltare.