Jucarii Copii 0-1 Ani

Afișez 1 - 36 din 192 de rezultate

Afișez 1 - 36 din 192 de rezultate

Transport gratuit
269,99 lei

În primii 4 ani de viață copiii dezvoltă aproximativ 50% din inteligența pe care o folosesc în viața de adult. O mare parte din dezvoltarea lor se realizează prin intermediul jucăriilor, ceea ce face ca achiziția acestora să fie una importantă și dificilă. Astfel, este important să-i alegi copilului tău jucării specifice, ținând cont de vârstă, sex și etapa de dezvoltare.

Primul an din viața bebelușului este cu atât mai dificil, pentru că primele jucării au un rol deosebit. În oferta noastră găsești zeci de modele de jucării distractive, care îi vor ajuta pe cei mici să se dezvolte într-un mod armonios.

Care sunt jucăriile potrivite pentru un bebeluș de 1 an?

Pentru un copil cu vârsta cuprinsă între 0 și 1 an, poți alege dintr-o gamă variată de jucării interactive, viu colorate, care îi vor atrage atenția și îi vor spori cheful de joacă. Astfel, de pe site-ul nostru poți alege jucării de dentiție din silicon, jucării de dentiție senzoriale sau jucării pentru motricitate. Știm cu toții cât de anevoioasă este perioada în care apar dinții bebelușilor atât pentru ei, cât și pentru părinți. Jucăriile zornăitoare sunt la fel de potrivite, întrucât au puterea de a le atrage atenția și de a le stârni curiozitatea celor mici. Figurinele din pluș sunt totodată recomandate, întrucât îi ajută pe bebeluși să-și dezvolte simțul tactil și vizual, îmbunătățind de asemenea și coordonarea dintre mână, ochi și funcțiile motorii.

Siguranța pe primul loc

Pe lângă faptul că jucăriile trebuie să-i atragă pe cei mici, să fie fascinante și să-i ajute în procesul lor de dezvoltare, siguranța este un alt criteriu esențial pe care trebuie să-l iei în calcul. În acest sens, pe site-ul nostru găsești jucării pentru copii de 1 an realizate după standarde de calitate ridicate. Siguranța copiilor este pe primul loc, motiv pentru care fiecare jucărie din această categorie este special creată pentru ei cu scopul de a-i distra și de a nu le produce nici o neplăcere.

Dezvoltarea armonioasă dobândită cu ajutorul jucăriilor

Jucăriile pentru copii 0-1 ani sunt special concepute din materiale non-toxice, care nu pot fi ingerate de cei mici. Acestea au ca scop principal dezvoltarea motricității si sincronizarea dintre mână și ochi, manevrarea acestora realizându-se doar de către cei mici. Gama de culori folosită pentru aceste jucării este una generoasă, astfel încât copilul să se poată adapta la diferite tonuri cromatice fără să se sperie.

Întrebări frecvente:

Ce jucării sunt potrivite pentru copii de 0-1 ani?

Gama de jucării pentru copii de 0-1 ani este foarte diversificată, astfel că poți alege zornăitoare care sunt ușor de manevrat și care ajută la dezvoltarea sistemului neuronal, jucăriile de tip puzzle care îi ajută să recunoască forme, culori, plante sau animale, făcând astfel interacțiunea cu lumea înconjurătoare mai ușoară.

Cum alegi jucăria potrivită pentru copilul tău?

Pentru copii de 0-1 ani jucăria potrivită trebuie aleasă în funcție de mai multe criterii: vârsta, etapa de dezvoltare, sexul și abilitatea pe care vrei să o dezvolți. Spre exemplu, dacă micuțul tău are 7-8 luni și vrei sa îi dezvolți abilitățile motrice, alege un antepremergator cu diferite activități.

Care sunt cele mai distractive jucării pentru bebeluși?

Cele mai distractive jucării pentru bebeluși sunt cele care emit diferite sunete și lumini, jucăriile viu colorate, jucăriile din lemn, jucăriile tip figurină din pluș și cele cu activități diverse.
Te putem ajuta?