Afișez 1 - 36 din 68 de rezultate

Afișez 1 - 36 din 68 de rezultate

-20%
-49%
-49%
-71%
-49%
-49%
-20%

EvaWoodToys.ro aduce în atenția celor mici și mari o gamă completă de puzzle 2D. Descoperă oferta variată de puzzle-uri, de la modele pentru cei mici, până la modele pentru copii mai mari și adolescenți.

Beneficiile unui puzzle 2D

Atunci când deslușești tainele unui puzzle 2D, îți antrenezi mintea, dar dobândești și o serie de abilități, precum răbdarea și păstrarea atenției. Pe lângă asta, rezolvarea unui puzzle 2D te ajută să ai o memorie mai bună, să te orientezi ușor în spațiu, dar și să te organizezi mai bine.

De asemenea, procesul de gândire critică și analitică este îmbunătățit, fiind capabil să dobândești abilități de realizare a strategiilor, atunci când rezolvi în mod constant un puzzle.

Pentru cei mai mici dintre noi, puzzle-urile 2D aduc câteva beneficii esențiale pentru dezvoltarea lor. Aceștia încep să își dezvolte coordonarea dintre mana-ochi și abilitățile motorii fine. Atunci când este nevoit să așeze o piesă în locul potrivit, copilul învață să aibă precizie și să facă mișcări fine și lente, reușind în acest fel să se coordoneze mult mai bine. Totodată, jocul cu puzzle-uri 2D îi ajută pe copii să recunoască diferite forme și să le integreze în spațiu, ajutându-i astfel să înțeleagă mai bine mediul înconjurător.

Jocurile de puzzle au un efect recunoscut pe plan internațional asupra diminuării anxietății, deoarece pe parcursul procesului de rezolvare, pe oameni îi cuprinde o stare de liniște și calmitate. Acest lucru este benefic mai ales pentru copiii anxioși.

Încurajează independența copilului tău

Un joc de puzzle 2D poate fi rezolvat și de o singură persoană, așadar un copil care se va juca singur va învăța să fie independent, să se descurce pe cont propriu și să rezolve singur problemele pe care le întâlnește.

De asemenea, în funcție de gradul de dificultate, rezolvarea unui puzzle poate dura de la câteva ore la câteva zile. Acest lucru încurajează perseverența unui copil, întrucât acesta se ambiționează să termine jocul cu răbdare. Atunci când termină un joc de puzzle, copiii capătă mai multă încredere în ei și devin mai conștienți de faptul că își pot atinge obiectivele, dacă muncesc pentru ele.

Contribuie și tu la dezvoltarea copilului tău și petreceți timp de calitate împreună distrându-vă cu puzzle-uri 2D.

Întrebări frecvente:

Care sunt beneficiile pe care jocurile de puzzle 2D le aduce asupra copiilor?

Jocurile de puzzle 2D contribuie la dezvoltarea fizica motorie a celor mici, încurajează dezvoltarea mișcării mână ochi, dar aduce și o mulțime de beneficii în dezvoltarea abilităților. Acestea contribuie la îmbunătățirea memoriei, a răbdării, a independenței și perseverenței.

Cum alegi jocul de puzzle 2D potrivit pentru copilul tău?

Dacă copilul tău are o vârstă fragedă, până în 2 ani, alege jocurile de puzzle 2D care contribuie la dezvoltarea lui. Ține cont ca acestea să fie colorate în nuanțe vii care să-i atragă atenția. În cazul copiilor de vârste mai mari, ține cont de preferințele lor și de gradul de dezvoltare.

Unde găsești puzzle-uri 2D pentru copii?

Pe EvaWoodToys.ro găsești o gamă variată de puzzle-uri 2D pentru copii. Profită de prețurile avantajase și de mulțimea de modele.

Te putem ajuta?