Centre de Activitati

Afișez 1 - 36 din 65 de rezultate

Afișez 1 - 36 din 65 de rezultate

Transport gratuit
269,99 lei

Dacă te afli în căutarea unor centre de activități de calitate pentru bebeluși, cu confort ridicat și moderne, cu ajutorul cărora micuțul tău să se dezvolte armonios, să-și exerseze abilitățile și să-și stimuleze simțurile, însemnă că EvaWoodToys este locul potrivit pentru tine. Pe site-ul nostru găsești o selecție a celor mai bune centre de activități, astfel că ai de unde alege ceea ce este potrivit pentru bebelușul tău.

Alegerea centrului de activități potrivit pentru bebelușul tău

Un centru de activități pentru bebelușul tău se va dovedi a fi un ajutor de nădejde în foarte multe situații, asigurând confortul, relaxarea, dezvoltarea și distracția copilului tău. Mai mult decât atât, acestea îi vor stimula simțurile într-o manieră cât mai activă și jucăușă.

Pentru a fi sigur că faci o alegere potrivită este esențial să ții cont de câteva criterii importante, precum vârsta copilului tău, dimensiunile centrului de activități și materialele din care este realizat.

Varietate de modele

Pe EvaWoodToys găsești o gamă vastă și variată de modele de centre de activități pentru bebeluși, disponibile într-o varietate de design-uri, materiale și combinații coloristice. Toate produsele sunt recomandate de calitate, practicitate și siguranța, toate la superlativ.

Pe site regăsești covor de joacă din spumă termoizolant cu design ingenios si animăluțe sau alfabet, cuburi educative de tip Montessori și antepremergator din lemn cu centru educativ, cu un număr mare de activități care să-i țină ocupați pe cei mici  respectând normele europene de siguranță.

Alege un produs care să-i distreze pe cei mici și să le aducă un plus de confort, încurajând dezvoltarea lor de pe EvaWoodToys.

 

Întrebări frecvente

Ce conține un centru de activități pentru bebeluși?

Un centru de activități pentru bebeluși poate fi compus dintr-o saltea, un antepremergător sau cuburi educative, acestea cuprind jucării atașate, sunete și mingi colorate care ajută la dezvoltarea motricității.

Care sunt cele mai populare centre de activități pentru bebeluși?

Cele mai populare centre de activități pentru bebeluși sunt antepremergătoarele din lemn cu activități, salteaua de activități și cuburile pentru bebeluși cu activități 5 în 1.

Care este utilitatea centrelor de activități in dezvoltarea bebelușilor?

Centrele de activități pentru bebeluși ajuta la întărirea musculaturii capului, a gâtului și a umerilor, dezvolta capacitățile motorii și previne aplatizarea capului. De asemenea, ajuta la îmbunătățirea coordonării dintre mana si ochi.

Te putem ajuta?