Afișez 1 - 36 din 168 de rezultate

Afișez 1 - 36 din 168 de rezultate

Jucăriile care stimulează abilitățile neuronale și antrenează mintea sunt o provocare în orice moment al zilei, dar și o necesitate pentru dezvoltarea optimă a celor mici. Copiii sunt atrași de lucrurile noi care le pun imaginația și agilitatea la încercare. Aceștia se plictisesc repede și tocmai din acest motiv au nevoie de jocuri și jucării care să le țină atenția antrenată în orice moment.

Jucării sigure pentru copii fericiți și părinți liniștiți

Pentru că știm cât de important este ca jucăriile celor mici să fie sigure, să le ofere o formă de divertisment și să fie lipsite de pericole, EvaWoodToys ți-a pregătit o selecție a celor mai bune jucării din acest punct de vedere. Astfel, unele dintre cele mai sigure și distractive jucării sunt puzzle incastru. Cu ajutorul lor cei mici au ocazia să se distreze și să învețe lucruri noi.

Avantajele jucăriilor tip puzzle incastru

Jucăriile de tip puzzle incastru dezvoltă o serie de abilități importante pentru cei mici. Iată care sunt principalele avantaje aduse de acestea:

Dezvoltarea motricității fine – Atunci când rezolvă un puzzle, copii își folosesc mâinile și degetele pentru a prinde piesele jocului și a le așeza cu mișcări mici și precise în singurul loc în care se potrivesc. Aceste mișcări le întăresc mușchii mâinilor și îi pregătesc pentru scris.

Îmbunătățirea coordonării mână ochi – în timp ce construiesc un puzzle, copii își dezvoltă și îmbunătățesc conexiunea intre ochi și mână.

Recunoașterea formelor – puzzle-urile de tip incastru sunt primele astfel de jocuri ale copiilor. Prin intermediul lor, aceștia învață să recunoască formele pentru a putea rezolva jocul.

Jocuri esențiale la prețuri avantajoase

Un alt aspect esențial care stă la baza achiziționării jucăriilor pentru cei mici constă în prețul acestora. Astfel, pentru că suntem conștienți de nevoile pe care le au cei mici și pentru că știm importanța jocului în dezvoltarea lor ți-am pregătit o selecție a celor mai eficiente jucării la prețuri avantajoase, pe care orice părinte să și le poată permite.

Întrebări frecvente:

Care sunt cele mai populare puzzle incastru?

Cele mai populare puzzle-uri incastru pentru cei mici sunt cele cu forme geometrice, puzzle de asociere cu numere și culori, puzzle cu litere și numere, cele cu cifre și obiecte sau puzzle incastru cu mijloace de transport.

Care sunt beneficiile puzzle-urilor incastru?

Principalul beneficiu constă în faptul că dezvoltă  mai multe simțuri și abilități importante ale celor mici. Spre exemplu, le stimulează memoria, dezvoltarea răbdării și a perseverenței, îmbunătățirea încrederii în sine și dezvoltarea abilităților de rezolvare a problemelor.

Cum alegi un puzzle incastru potrivit pentru micuțul tău?

La baza unei alegeri perfecte stau câteva criterii esențiale precum: vârsta celui mic, gradul de dezvoltare, sexul, lucrurile de care este atras și ceea ce tu ca părinte îți dorești ca el să dezvolte. Spre exemplu, dacă vrei ca micuțul tău să învețe cifre și litere atunci sunt recomandate puzzle-urilor incastru cu această tematică.
Te putem ajuta?