Jucarii Zornaitoare

Afișez 1 - 36 din 136 de rezultate

Afișez 1 - 36 din 136 de rezultate

Ajută-ți micuțul să descopere culori și texturi noi încă din primele săptămâni de viață prin intermediul unor jucării zornăitoare. Acestea sunt concepute după un design viu colorat și forme ce le captează atenția pentru a atrage cu ușurință interesul micuțului tău.

Rolul jucăriilor în viață bebelușilor

Contribuția jocului și jucăriilor în dezvoltarea fizică și psihică a bebelușului este una dovedită în timp, motiv pentru care toți cei din jurul lui caută să-l înconjoare cu cele mai bune și potrivite astfel de obiecte.

Jucăriile stimulează creativitatea, încurajează dezvoltarea și dorința de a se descoperi. De asemenea, jocul și jucăriile contribuie la dezvoltarea personală, emoțională și a limbajului celui mic.

Zornăitoarea – jucăria preferată a bebelușului tău

Atunci când alegi o jucărie potrivită pentru bebelușul tău trebuie să ții cont de câteva criterii:

  • Să fie potrivită vârstei lui – în primul an de viață copilul se joacă folosind mâinile și picioarele. Bebelușii sunt fascinați de mișcare, zgomote și imagini. În această fază de dezvoltare, bebelușii se descoperă, își descoperă corpul și își dezvoltă abilitățile de a prinde obiecte. Tocmai de aceea, printre cele mai potrivite jucării pentru ei se număra și zornăitoarele de tip instrument muzical și zornăitoarele din lemn.
  • Să antreneze cele 5 simțuri-  văz, auz, simt tactil, miros și gust.
  • Să fie sigură și să nu conțină substanțe toxice sau piese care l-ar putea răni pe cel mic.

Zornăitoarele sunt jucării care stimulează creativitatea bebelușului. Acestea emit diverse sunete, zgomote și lumini. Pe evawoodtoys.ro găsești o oferă variată de astfel de produse realizate din materiale moi, sigure și non-toxice. De asemenea, aici găsești și zornăitoare realizate din materiale cu textura mai tare, potrivite pentru dentiție.

Încă din prima luna de viață a bebelușului tău, alege jucării potrivite care să-i atragă atenția și să-i stimuleze creativitatea.

Întrebări frecvente:

Care sunt cele mai bune zornăitoare pentru copilul meu?

Pe evawoodtoys.ro găsești o oferta diversificată de jucării zornăitoare pentru bebeluși la prețuri avantajoase. Printre cele mai recomandate se află: jucăria senzorială pentru bebeluși cu clopoței – Bufniță roz, jucăria zornăitoare din plus pentru pătuț și cărucior, jucăria senzorială pentru dentiție și zornăitoarele din lemn.

De la ce vârstă îi pot cumpără jucării copilului?

Încă din prima luna de viață, bebelușul tău va manifestă un interes real pentru orice obiect care emite sunete și lumini.

Care sunt jucăriile recomandate pentru bebeluși?

Zornăitoare, bilele sau clopoțeii care atârna la pătuț, jucăriile viu colorate, cele strălucitoare, jucăriile care produc sunetele plăcute, jucăriile moi și cele pufoase, jucăriile care au forme atractive și în general toate jucăriile care stimulează orientarea și mișcarea, precum mișcarea mâna-ochi, apucarea, aruncarea și întinderea mâinilor. 

Te putem ajuta?