Jucarii Educative

Afișez 1 - 36 din 1816 rezultate

Afișez 1 - 36 din 1816 rezultate

Transport gratuit
269,99 lei

Jucăriile educative de la Eva Wood Toys sunt o sursă fidelă de cunoștințe care vin în ajutorul părinților pentru a-și învăța copiii noțiunile elementare, precum număratul, literele și cifrele, formele și culorile, însă și deprinderea de a se juca frumos și în siguranță. În gama de produse pe care ți-o punem la dispoziție se găsesc jucării educative pentru toate grupele de vârstă, de la 0 la 8 ani, ce implică o multitudine de activități interactive pentru dezvoltarea armonioasă a copilului tău.

De asemenea, dispunem și de jocuri după modelele Montessori și Waldorf, care stimulează atât creativitatea celui mic, cât și gândirea logică și motricitatea fină, cu jucării creative și hrănitoare de simțuri ce îl ajută să descopere lumea din jurul său. Calitatea principală a acestora este faptul că sunt confecționate din lemn și materiale moi, plăcute estetic, pentru un efect calmant și liniștitor asupra copilului.

În plus pe lângă produsele de tipul Montessori și Waldorf, dispunem de felurite tipuri de jucării educative precum cele pentru învățarea operațiilor matematice și a alfabetului, jocuri speciale de îndemânare și dexteritate, de memorie și asociere, și chiar de sortare. La acestea se adaugă jucării lingvistice, magnetice, table de scris, cărți educative și jucării pentru copii cu nevoi speciale. Toate acestea sunt disponibile în magazinul nostru, la cele mai accesibile prețuri, potrivite pentru toate bugetele.

În magazinul nostru dorim să ne axăm pe jucăriile din lemn, și să aducem în prim plan proprietățile educative și interactive ale acestora. Lemnul este, de altfel, un material foarte adecvat pentru jucării potrivite copiilor de toate vârstele, fiind sigur și rezistent. Mizăm pe comercializarea produselor din lemn pentru a oferi jucării speciale, frumoase și confortabile tuturor copiilor, destinate să îi ajute în procesul educativ.

Te putem ajuta?