Numaratoare pentru copii

Afișez toate cele 22 de rezultate

Afișez toate cele 22 de rezultate

-38%
-29%
-23%
-13%
-30%

Numărătoarea pentru copii este un instrument educațional esențial care îi învață pe cei mici să numere și să înțeleagă conceptele de bază ale numerelor. Aceasta reprezintă o abilitate fundamentală care contribuie la dezvoltarea copilului în mai multe moduri și îi pregătește pentru activitățile matematice de la grădiniță și de la școală.

Beneficiile numărătorilor pentru copii sunt multiple și au efect pe termen lung. În primul rând, această activitate contribuie la dezvoltarea abilităților de recunoaștere și denumire a numerelor. Copiii învață să identifice și să rostească cifrele în ordinea corectă, ceea ce îi ajută să construiască o bază solidă pentru înțelegerea matematicii.

Numărători din lemn – jucării versatile de învățare

Numărătoarele din lemn sunt jucării educative populare pentru copii, deoarece oferă numeroase beneficii în dezvoltarea lor cognitivă, motorie și sociala. Iată câteva dintre beneficiile lor:

  • Învățarea matematicii – Numărătoarele din lemn ajută copiii să învețe concepte matematice de bază, cum ar fi numerele, ordinea numerică și operațiile de adunare și scădere. În timp ce se joacă cu aceste jucării, copiii își dezvoltă înțelegerea despre cantități și relații matematice simple;
  • Dezvoltarea abilităților motorii fine – Manipularea pieselor din lemn pentru a le poziționa pe numărătoare necesită coordonare ochi-mana și dezvoltă abilitățile motorii fine ale copiilor. Această dezvoltare este importantă pentru o serie de activități viitoare, precum scrierea și desenul;
  • Îmbunătățirea concentrării și atenției – Jucatul cu o numărătoare poate fi o activitate care solicită concentrarea și atenția copiilor, mai ales atunci când încearcă să plaseze piesele în ordinea corectă sau să numere în mod corespunzător. Această practică le poate dezvolta abilitățile cognitiv;
  • Dezvoltarea creativității și imaginației – Numărătoarele din lemn nu sunt doar pentru numărare. Copiii pot folosi piesele în diverse moduri, creând forme, modele sau chiar povestind povești prin intermediul jucăriei. Astfel, se stimulează creativitatea și imaginația lor.

Intră pe EvaWoodToys.ro și explorează gama de numărătoare pentru copii. Profită de diversitatea modelelor și de prețurile avantajoase pentru a comanda chiar acum!

Întrebări frecvente:

La ce vârstă este potrivită o numărătoare din lemn pentru copii?

Numărătoarele din lemn sunt potrivite pentru copiii de diferite vârste, de obicei, începând de la vârsta de 1 an sau mai mult. Acestea pot fi folosite pentru copiii mici care învață să numere și să recunoască culorile, dar și pentru cei mai mari, care pot exersa operații matematice simple.

Ce beneficii aduce o numărătoare din lemn pentru copii?

Numărătoarea din lemn pentru copii aduce o mulțime de beneficii, precum dezvoltarea abilităților matematice, îmbunătățirea concentrării și coordonării ochi-mână, dezvoltarea creativității și imaginației, învățarea culorilor și a formelor, stimularea interacțiunii sociale și cooperarea în timpul jocului.

Te putem ajuta?